Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسفی نماینده سامانه تدارکات الکترونیک دولت در خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: استفاده از سامانه تدارکات در استان از سال ۱۳۹۵ به کلیه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده تا با استفاده از این سامانه معاملات خود را انجام دهند.

او افزود: تاکنون ۲۷۳ دستگاه اجرایی و حدود ۶ هزار و ۴۰۳ فعال بخش خصوصی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) ثبت نام کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی بیان کرد: ۸۰۵ مزایده گر و ۵ هزار و ۶۰۰ نفر تأمین کننده و مناقصه گر جزو فعالان بخش خصوصی هستند که در این سامانه ثبت نام کرده اند.

نماینده سامانه تدارکات الکترونیک دولت در خراسان جنوبی اظهار کرد: تاکنون ۲۱ هزار و ۶۸۹ معامله در بستر سامانه تدارکات استان انجام شده است.

او با بیان اینکه شفاف‌سازی، کاهش هزینه‌های اضافی و افزایش کارایی بخش دولتی از اهداف راه اندازی این سامانه است، تصریح کرد: ثبت نام در سامانه الکترونیکی آنلاین بوده و کلیه صاحبان مشاغل و کسب و کار‌ها می‌توانند نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کنند.

یوسفی با بیان اینکه فعالان بخش خصوصی باید حضور پر رنگ تری را در این سامانه داشته باشند، ادامه داد: حضور در این فضای رقابتی می‌تواند به شکوفایی اقتصاد خراسان جنوبی کمک کرده و باعث حفظ سرمایه و بودجه در استان شود.

انتهای پیام/ س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دستگاه اجرایی بخش خصوصی شفاف سازی سامانه تدارکات ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۴۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی

برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.

برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد. 

 سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.

 گفتنی است، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و اکرمی، رئیس خزانه داری کل کشور  برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • ثبت عملکرد دستگاهها برای برگزاری کنگره شهدا در سامانه دولت
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • سپاهان ستاره‌اش را دوباره به خدمت گرفت!
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • ترافیک سنگین در محور چالوس/بارش باران در برخی محورهای ۳ استان