Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@02:02:51 GMT

اجرای طرح ملی ستاد مستلزم همکاری بخش دولتی وخصوصی است

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۲۴۵۲

اجرای طرح ملی ستاد مستلزم همکاری بخش دولتی وخصوصی است

سنندج- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: اجرای طرح ملی ستاد(سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) مستلزم همکاری بخش خصوصی ودولتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فیروزی امروز یکشنبه در جلسه هماهنگی اجرای سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) که در سالن پیامبراعظم استانداری تشکیل شد، گفت: با راه اندازی این سامانه گام دیگری در اجرای دولت الکترونیک برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ایجاد دولت الکترونیک موجب سرعت، دقت، شفافیت، عدالت و سلامت سیستم اداری می شود، عنوان کرد: مجموع این اقدامات موجب خدمات رسانی بهتر و مناسب تری به مردم می شود.

وی با بیان اینکه عضویت در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت از امسال لازم الاجرا است، بیان کرد: برای راه اندازی این سامانه در حوزه اقتصادی نگرانی هایی وجود دارد که باید برای رفع آنها چاره اندیشی کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان بر اجرای دولت الکترونیک و سرعت بخشی به این مهم در استان تاکید کرد و اظهارداشت: کردستان باید یکی از استان های پیشقدم در اجرای دولت الکترونیک در سطح کشور باشد.

فیروزی اجرای دولت الکترونیک را موجب ایجاد دولت پاسخگو خواند و افزود: بی شک با اجرایی شدن دولت الکترونیک نیازهای مردم بهتر تامین می شود و اعتماد جامعه به دولت هم افزایش پیدا می کند.

وی عنوان کرد: راه اندازی و اجرایی کردن سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در حوزه اقتصادی به سلامت اداری و جلوگیری از فساد اداری و در نتیجه توسعه کسب وکار منجر می شود.

وی اضافه کرد: وقتی فناوری اطلاعات در کشورهای مختلف دنیا گسترش پیدا کرد برخی از کشورها در این بستر فناوری اطلاعات فقط مصرف کننده پهنای باند نبودند بلکه از این بستر ثروت خلق کردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان ادامه داد: استان ما نیز اگر از بستر ایجاد شده خلق ثروت و ایجاد اشتغال نکند از شاهراهی که ایجاد شده پول های استان خارج می شود و این به ضرر ما خواهد بود.

فیروزی لازمه اجرای طرح ملی ستاد را برقراری ارتباط، تعامل وهمکاری میان بخش دولتی و خصوصی ذکر کردوگفت: اگر همکاری بین مجموعه های دولتی و خصوصی استان ایجاد نشود احتمال اینکه خرید دستگاه های دولتی از دیگر استان های کشور انجام شود وجود دارد و قطعا این اقدام به کسب و کاری های داخل استان آسیب وارد می کند.

وی بیان کرد: تمام بنگاه های تولیدکننده، توزیع کننده و خدمات رسان کردستان و همچنین دستگاه های دولتی استان باید در این سامانه ثبت نام کنند تا در بستر شفاف و عادلانه شاهد توزیع عادلانه ثروت و ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۲۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا

وزیر صنعت، معدن و تجارت بر ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، عباس علی آبادی-وزیر صنعت، معدم و تجارت- روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فراوری به کمک توانمندی های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتی رانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و ادامه داد: آمادگی بر تشکیل اتاق های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن ها در قالب هیات های تجاری و حضور در نمایشگاه ها و عرضه محصولات ایران در افریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابرای امیداوری کرد: کشورهای افریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

طبق اعلام سازمان توسعه تجارت ایران، وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • ثبت عملکرد دستگاهها برای برگزاری کنگره شهدا در سامانه دولت
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم